Securitatea celor mici, extrem de importanta

Daca te gandesti la cele mai importante persoane din viata ta, fara doar si poate, primele contururi care iti vin in minte sunt cele ale copiilor. Acest lucru erste cu atat mai intens cu cat copiii sunt foarte mici si au nevoie de o protectie sporita . Bebelusii sunt neajutorati, sunt dependenti in exclusivitate de parinti si trebuie sa fie ingrijiti cu cea mai mare atentie. De asemenea, trebuie sa li se acorde o securitate maxim. Nu vei putea sta fara oprire in camera lor, pentru a-i proteja ( mai trebuei sa mergi si la cumparaturi, sa dormi sau sa gatesti ), insa ceea ce poti face este sa faci tot posibilul in asa fel incat camera sa fie una cat se poate de sigura.

 

Cum transformi camera copilasilor intr-o camera sigura?
Inainte de a face asta,este bine sa te asiguri ca analizezi cu cea mai mare atentie fiecare coltisor din camera. Masoara si ia-ti niste imagini vizuale. Dupa aceea, poti trece la mobilare si la aranjare. Dat fiind faptul ca este vorba despre un copil, este bine sa iti mobilezi camera in asa fel incat sa nu existe elemente ascutite si nici piese foate mici pe care acesta ar putea sa le inghita. De asemenea, toate prizele trebuie sa fie securizate si este ideal sa fie cat mai putine elemente electronice care sa umple camera. DUpa ce te-ai asigurat ca in ceea ce priveste mobila, absolut fiecare detaliu este bine pus la punct, trebuie sa treci la sporirea sigurantei. Acest lucru il faci instaland cateva elemente extra, cum ar fi urmatoarele:


 O camera de supraveghere video

O astfel de camera iti poate fi de un real ajutor, deoarece este extrem de eficienta in supravegherea bonelor si in asigurarea linistii pentru parinti. O poti urmari de oriunde esti, fie ca esti acasa sau la cativa km departare si te poti bucura tot timpul de imagini cu prichindelul tau. Alege o camera cat mai eficienta, care sa beneficieze de tehnologii moderne cum ar fi tilt zoom si te vei bucura din plin de achizitie.


 Un sistem de alarma

Este important sa fie instalat un sistem de alarma in camera copilului, in asa fel incat sa stii imediat daca cineva a intrat aici neinvitat sau nu. Incearca totusi sa instalezi o camera care sa nu sperie copilul in eventualitatea unui eveniment.


 


 Detectoare de incendiu si de inundatie

Detectoarele se pot arata extrem de eficiente atunci cand se intampla o intamplare neplacuta, cum ar fi un incendiu. Daca ai un detector in camera, poti sa iti tii copilul in deplina siguranta si sa eviti intamplarea unei nenorociri.


 

 

 

SISTEME DE SECURITATE

si Supraveghere video
Cumpara acuma
in rate la 0%