Despre

Agentia particulara de paza Fidel Grup presteaza o gama larga de servicii de securitate,tehnico-specializate şi de dedectiv, atit in Chisinau cit si in toata tara, ceea ce permite crearea unui sistem de securitate complet şi complex.


La baza acestui sistem se afla o echipa de profesionisti formata din specialisti cu o bogata experienta in domeniul serviciilor de paza, detectivi, fosti coloboratori a organelor de forta a R.Moldova sau care au absolvit cursuri de calificare specializate in domeniul dat. In prezent agentia are la dispozite mijloace moderne de protectie, mijloace de comunicare, aparataj de cautare, autotransport de patrulare si echipa de interventie rapida.


Agentia de paza si securitate Fidel Grup este o societate comerciala din Moldova care a fost fondata in anul 2003, avind sediul in mun.Chisinau. Aceasta isi desfasoara activitatea in baza Legii privind activitatea particulară de detectiv şi de pază (Nr. 283-XV din 04.07.2003). Agentia este licentiata de catre Camera de Licentiere de pe linga Ministerul Economiei al Republicii Moldova si autorizata de catre organele abilitate in mod respectiv pentru desfasurarea serviciilor de paza.


Abordarea individuală catre fiecare client, evidenta necesitatilor si doleantelor clientului sunt fundamentul unei relaţii durabile de parteneriat. De accea perfecţionarea continuă a serviciilor specializate este atitudinea ce ne caracterizează şi una dintre cele mai importante aspecte în relaţiile cu clienţii noştri. Suntem prezenti pe piata serviciilor de securitate de multi ani, iar din momentul infiintarii Agentia de securitate Fidel Grup isi contureaza activitatea sa in jurul celor mai inalte standarde din industrie.SISTEME DE SECURITATE

si SuPraveghere video
Cumpara acuma
in rate la 0%