Proiectare - Instalare - Deservire

Sistemele de alarma, anti-incendiar, control accesat sau cel de supraveghere video reprezinta elemente indispensabile ce asigura integritatea materiala a bunurilor. Insa simpla lor prezenta nu garanteaza efectul scontat atunci cind intervine ceasul lor de proba in conditii reale.

 

 

Este important ca pe parcursul desfasurarii lucrarilor sa fie respectate toate cele trei etape componente:

 

  • proiectarea - aceasta presupune studiul incaperilor, efectuarea masurarilor si alegerea sistemului dar si a componentelor ce se potrivesc dupa parametrii tehnici;
  • montarea - pentru a fi eficient, un sistem trebuie instalat dupa normativele tehnice stabilite de producatori sau autoritatile nationale dupa caz, precum si fiind ajustate cerintelor stabilite la etapa de proiectare. In acest sens lucrarile sunt efectuate de specialisti certificati de Institutul de Cercetari in Constructii “INCERCOM”I.S.
  • deservire - o data instalat, sistemul necesita a fi verificat regulat cu scopul de a preintimpina deterioarea unor componente sau a acestuia in intregime. Respectarea acestui aspect asigura protectia investitiei facute de client prin extinderea longevitatii echipamentului instalat dar si exclude riscurile asociate cu un sistem nefunctional.

 

In cadrul agentiei Fidel Grup, clientii pot benificia de serviciile specialistilor calificati la toate cele trei etape de lucru iar efectuarea tuturor acestor lucrari dintr-o singura sursa asigura operativitatea darii in exploatare a proiectului si minimalizarea costurilor aditionale. Experienta vasta a specialistilor permite instalarea unei game largi de sisteme!

 

 

SISTEME DE SECURITATE

si Suaraveghere video
Cumpara acuma
in rate la 0%