Detectiv

Zi de zi ne aflam in fata numeroaselor decizii pe care le luam cu o deosebita usurinta. Insa exista evenimente care pot avea consecinte mult mai importante asupra viitorului nostru indelungat si mai important - imediat. De accea pentru a lua o decizie corecta, trebuie sa dispunem de toata informatia existenta la un moment dat.

 

Avantajul contractarii acestor servicii consta în faptul ca clientului i se asigura o consultanta detectivistica avizata, bazata pe experienta si particularitatile muncii de detectiv particular si care prin urmare va va putea ajuta sa luati o hotarie corecta referitor la subiectul supus investigatiei, scutindu-va de riscul de a deveni victime a unor persoane cu rea-vointa sau pentru a avea un argument in plus pentru a actiona intr-o anumita directie.

 

 

Socializare si Dating Online

Profilurile false sau persoanele cu rele intentii reprezinta un risc al progresului tehnologic atunci cind vorbim de platformele de socializare. Cu toate comoditatile pe care le reprezinta - comunicarea online este caracterizata de numeroase vulnerabilitati de care pot profita rau-facatorii. Astfel nu o data informatii compromitatoare, de regula fotografii, ajung in mainele celor ce vor presa asupra victimilor prin metode de santaj, cu scopul de a obtine foloase. Serviciile unui detectiv profesional va pot ajuta in eliminarea acestor probleme.

 

Alte servicii de care clientii pot benificia sunt stabilirea identitatii persoanei, precum si a datelor generale despre aceasta. De multe ori identitatea falsa pe retelele de socializare sunt unealta indragita de escroci prin care victimele sunt induse in eroare despre realitatea din spatele unui profil online. De regula victimele sunt persoane din strainatate care socializeaza cu presupuse persoane din Moldova sau regiunea Transnistreana iar in schimbul promisiunilor, sunt indemnate sa transfere mijloace banesti, date financiare sau personale.

 

Va rugam sa ne contactati pentru a afla mai mult despre cum echipa noastra va poate ajuta!

 

 

SISTEME DE SECURITATE

si Suaraveghere video
Cumpara acuma
in rate la 0%